Peuterwerk
                                   

Juf Marlies en Juf Connie werken beide als vaste pedagogisch medewerker binnen het peuterwerk van kindcentrum Kleinerf. Zij zorgen ervoor dat uw peuter een geweldige tijd beleeft bij ons. We merken dat het voor kinderen die bij het peuterwerk gestart zijn een kleine(re) stap is naar de basisschool. De peuters spelen namelijk al regelmatig met de kleuters en er zijn ook momenten dat de peuters samen met de kleuters werken aan projecten.

Uw kind is welkom wanneer het 2 jaar en 3 maanden oud is. Inschrijven voor het peuterwerk is al mogelijk voordat uw kind 2 jaar wordt en verloopt via het servicekantoor van Stichting GOO. Op de website van sichting GOO, www.stichtinggoo.nl, kunt u inschrijfformulieren terugvinden. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de afdeling klantenservice (088-0088500). Nadat de inschrijving bij ons binnen komt zullen we een intakegesprek met u plannen.

U bent natuurlijk ook welkom om vooraf kennis te komen maken met het peuterwerk en de basisschool. Daarvoor kunt u contact opnemen met de directie van het kindcentrum.

De openingstijden van het peuterwerk op kindcentrum Kleinerf zijn: 
 
maandag    8.30 - 12.00 uur: ophalen om 12.00 uur 
woensdag   8.30 - 12.15 uur: ophalen om 12.15 uur
donderdag        8.30 - 12.00 uur: ophalen om 12.00 uur