veiligheid, transparantie, professionaliteit en plezier
 
Spreekt dit u aan en bent u nieuwsgierig naar opvang en onderwijs op kindcentrum Kleinerf?

Gedurende het gehele jaar kunt u vrijblijvend contact opnemen met de directeur van kindcentrum Kleinerf, Wouter Welbers. Hij neemt graag de tijd om een individuele afspraak met u maken, waarbij u natuurlijk een rondleiding krijgt door het kindcentrum. Op die manier krijgt u als ouder een nog beter beeld van kindcentrum Kleinerf. Tijdens de rondleiding zal hij ook meer informatie geven over waar we als kindcentrum mee bezig zijn en wat de uitgangspunten van ons kindcentrum zijn. Hij zal u dan ook uitleggen hoe de procedure van een nieuwe aanmelding  precies zal gaan lopen.
 
Ieder jaar zijn er ook inloopochtenden. Dit jaar zijn deze die in week 12. We bieden tijdens deze open ochtenden belangstellenden graag de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen bij opvang en onderwijs op kindcentrum  Kleinerf.  Deze inloopochtenden zijn vooral bedoeld voor nieuwe ouders. Wordt uw kind binnenkort 3 jaar? Dan is dit de uitgelezen kans om alvast een kijkje te komen nemen.*
 
OPEN OCHTEND
Woensdag 20 maart
 9.00 uur tot 11.30 uur
 
OPEN OCHTEND
Donderdag 21 maart
9.00 uur tot 11.30 uur 
 
Wilt u een afspraak maken, of liever tijdens de inloopmomenten binnen komen kijken? Het staat u vrij om contact op te nemen met onze directeur.

Kindcentrum Kleinerf
Oude Molenweg 10, De Mortel 
0492-390210
wouter.welbers@stichtinggoo.nl


* In verband met de leerlingenaantallen is het prettig om op tijd in beeld te krijgen welke kinderen we binnenkort mogen verwachten op ons kindcentrum.