Nieuwe directeur voor Kleinerf

29-06-2018
Per 1 augustus is Wouter Welbers benoemd als directeur van Kleinerf. In die hoedanigheid volgt hij Sraar Berkens op.
NIEUWE DIRECTEUR VAN KLEINERF STELT ZICH VOOR
 
Beste kinderen en ouders,
Graag wil ik me in dit Blaaike alvast aan jullie voorstellen. Mijn naam is Wouter Welbers. Ik ben 38 jaar en kom uit het mooie Deurne. Ik woon daar samen met mijn zoon Jip (8) en dochten Puck (5). Mijn vriendin Simone en haar dochter Jara (10) zijn ook regelmatig bij ons. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Afgelopen jaren ben ik jeugdtrainer en coach geweest bij het voetbalteam van mijn zoon, dat vond ik erg leuk om te doen. Verder geniet ik ook van het opknappen van mijn huis en de bijbehorende tuin en kijk ik graag naar voetbal op tv.


 
Sinds 2003 ben ik werkzaam in het onderwijs. Dit heb ik tot op heden in Lieshout gedaan, eerst op de Mariabasisschool en later, na de fusie, op Kindcentrum De Sprankel. Ik ben begonnen als groepsleerkracht, maar na een aantal jaar zocht ik meer uitdaging en ben ik intern begeleider geworden op de Mariabasisschool. Nog wat later was ik toe aan een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. De stap naar adjunct directeur kwam daarom niet als verrassing. Nu, na ruim 15 jaar, vind ik het tijd voor een nieuwe omgeving en nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Kindcentrum Kleinerf in De Mortel.
 
Komend jaar ga ik met veel enthousiasme starten als directeur op deze prachtige school. Mochten jullie ooit vragen, opmerkingen of tips hebben, loop dan gerust bij me binnen. Dat stel ik zeker op prijs.
 
Tot volgend jaar!